Foto: Publicitātes attēls
Ģimenei draudzīgais kartupeļu našķu ražotājs "Pom-Bear" aicina noskaidrot, kāds brīvdienu scenārijs ir vispiemērotākais tavai ģimenei. Atbildi uz astoņiem jautājumiem un saņem personalizētus ieteikumus jautrai un piepildītai brīvā laika pavadīšanai kopā ar bērniem.

"Pom-Bear" testu var pildīt kopā ar bērniem un smelties iedvesmu savām ģimeniskajām brīvdienu aktivitātēm. Lēna pastaiga pa pilsētu, aizraujoša izjāde ar zirgiem vai radoša kopdarbošanās, kuru laikā, protams, neiztikt bez kraukšķīgām uzkodām izsalkuma remdināšanai.

Līdz 14. oktobrim, aizpildot testu, bija iespējams piedalīties izlozē, lai laimētu zīmola JBL bezvadu skaļruni, kas padarīs jūsu ģimenes kopābūšanu vēl aizraujošāku. Izloze ir noslēgusies, un laimīgais uzvarētājs ir Ilona (ilona.ind...@gmail.com). Sveicam un informējam, ka ar balvu ieguvēju sazināsimies personiski.

"Pom-Bear" ir ģimenei draudzīgs kartupeļu uzkodu ražotājs, kas piedāvā kraukšķīgus našķus rotaļu lācīšu formā. Zīmols radies Vācijā 1987. gadā, un ātri vien tas kļuva par vienu no iemīļotākajiem produktiem visai ģimenei. Līdz mūsdienām "Pom-Bear" produkcija iegādājama jau vairāk nekā 30 dažādās Eiropas valstīs.

Vieglie un kraukšķīgie kartupeļu lācīši pieejami ar trim garšām: ar sāli, ar krējuma un sīpolu un ar kečupa garšu, tomēr to garšu variācijas var atšķirties dažādos reģionos. "Pom-Bear" kraukšķi burtiski kūst uz mēles, turklāt to ražošanā nav izmantoti mākslīgi garšas pastiprinātāji, krāsvielas un konservanti.

"Pom-Bear" ir ideāli piemērota uzkoda ikvienam ģimenes pasākumam – sākot no svētkiem pašiem mazākajiem un beidzot ar filmu vakaru visai ģimenei!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!