Foto: Publicitātes foto

Ēdienkartes pamatā ir jābūt veselīgiem un dabiskiem produktiem, jo, kā vēsta sakāmvārds, "tu esi tas, ko tu ēd". Sekojot pircēju pieprasījumam, "Vegeta Natur" garšvielu sērija ir radīta saskaņā ar jaunākajām veselīga uztura tendencēm, lai ikvienam atvieglotu ikdienu un rūpes par veselīgāku dzīvesveidu.

Ikviena no "Vegeta Natur" ēdienu piedevām satur rūpīgi atlasītas sastāvdaļas – aromātiskus garšaugus, ražas pilnbriedā novāktus kaltētos dārzeņus un augstvērtīgu sāli, kurš iegūts Adrijas jūrā, kas ir viena no tīrākajām jūrām pasaulē. "Vegeta Natur" ir lielisks veids, kā realizēt uztura speciālistu ieteikumu samazināt uzņemtā sāls daudzumu, nezaudējot ēdiena garšu, jo garšaugi un kaltētie dārzeņi aizpilda pusi paciņas satura.

Svarīgi, ka visas "Vegeta Natur" sastāvdaļas ir dabīgas – bez konservantiem, garšas pastiprinātājiem, aromatizatoriem un krāsvielām.

Ar "Vegeta Natur" ēdiena gatavošana ir ērta un vienkārša! Gardi salāti, zeltaina vistas krūtiņa, aromātiskas cūkgaļas kotletes, sulīga laša fileja vai kraukšķīgi kartupelīši – viss taps bez liekām pūlēm, liekot lietā "Vegeta Natur". Katram ēdiena veidam ir īpaši izstrādāta izcila garšaugu un žāvētu dārzeņu kombinācija, kas izcels pamatprodukta dabīgo garšu, neapslāpējot to ar mākslīgām piedevām.

Iedvesmojoties no "Vegeta Natur", ej soli uz priekšu - ievies ikdienā jaunas garšas un jaunus, veselīgākus gatavošanas paņēmienus!

"Vegeta Natur" – ar mīlestību gatavots ēdiens ceļā uz vieglāku un veselīgāku dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!