Foto: Publicitātes foto
Iestājoties siltajam laikam, arvien vairāk laika vēlamies pavadīt pie dabas – kopā ar tuvajiem dodoties garākās pastaigās, atpūšoties laukos vai kopīgi nodarbojoties ar sportiskām aktivitātēm. Tāpat, dienām kļūstot garākām, proporcionāli samazinās arī mūsu vēlme ilgas stundas pavadīt virtuvē, taču ēstgriba un vēlme palutināt savus mīļos ar gardu un spēcinošu maltīti nemazinās. Šādos brīžos lielisks palīgs būs uzturvielām bagātas un garšīgas sviestmaizes, kas ir pagatavotas no augstvērtīgām sastāvdaļām. Tās ir ērti pagatavot pusdienās, paņemt līdzi uz parku vai apēst mežā, klausoties pavasara putnu skaņās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!