92% atsauksmju par "Windows 10" ir bijušas pozitīvas, tomēr "Brandwatch" uzsver, ka pamazām šī tendence mazinās – uz 100 negatīvām atsauksmēm ir 500 pozitīvas. Savukārt "Windows 10" debijas dienā šī attiecība bija 1 pret 10.

Tāpat "BrandWatch" noskaidrojis, kuras "Windows 10" funkcijas cilvēkiem vislabāk patīk. Līderis ir virtuālais asistents "Cortana", par kuru pozitīvi izsakās vairāk nekā 80% lietotāju, nākamais popularitātē ar aptuveni 75% pozitīvu atsauksmju ir "Microsoft" jaunais interneta pārlūks "Edge". Tālāk lietotāju pozitīvajā vērtējumā seko "Xbox" integrācija "Windows 10" ekosistēmā, jaunā starta izvēlne, vairākas virtuālās darbvirsmas, ziņojumu centrs un "Office" programmnodrošinājuma pakotne.

"BrandWatch" pētījumā tika ņemta vērā 7000 cilvēku liela kopa, pētot atsauksmes emuāros un sociālajos tīklos. Aizvadītās nedēļas laikā "Windows 10" sociālajos tīklos tika pieminēts 1,2 miljonus reižu, no kurām naidīgi izteikumi bija tikai 0,01% gadījumu. "BrandWatch" atzīmē, ka, piemēram, "Apple Pay" servisa debijas sākumā negatīvo atsauksmju bija daudz vairāk.