Visupirms brīdinām – uzmanieties, tā aizrauj! Mums bija nepieciešama necilvēcīga piepūle tam, lai piespiestu sevi, uzņemot pāris ekrāna attēlus, atlikt pašu spēlīti līdz vakaram.

Pirmajā acu uzmetienā Agar.io ir vienkārša un nesamocīta. Jūs esat punktiņš, kurš skraida pa ekrānu un aprij citus punktiņus. Jo vairāk punktiņu "Packman" reinkarnācija aprij, jo lielāka kļūst. Spēles sāls ir tajā, ka tā paredzēta vienlaicīgi vairākiem cilvēkiem – laukumā desmiti un pat simti punktiņu ir citi spēlētāji, pie datora sēdošie cilvēki...

"Dzīvību" šeit nav, bet ir atļauts ietriekties citos spēlētājos ar savu masu. Lai arī spēle ir vienkārša, panākumu gūšanai būs jāpacenšas. Piemēram, bezjēdzīgi ir vienkārši kādam skriet pakaļ, mēģinot to noķert – pārvietošanās ātrums visiem punktiņiem ir vienāds.

Spēle debitēja tikai maija sākumā, bet tās auditorija aug rekorda tempos – šobrīd tajā jebkurā laikā vienlaicīgi atrodas desmitiem tūkstošu spēlētāju. Izstrādātāji šobrīd gatavo spēli datoriem, kas būs pieejama caur "Steam" servisu.

Vienīgais trūkums biroja darbiniekiem ir, ka šajā spēlē nevar uzlikt pauzi. Līdz ar to priekšnieka ienākšana kabinetā nozīmēs burtisku "Game Over".