Jau pirmdienas vakarā teju visus "Google" piedāvātos pakalpojumus rotāja jaunais logo, tostarp daļu piedāvāto pakalpojumu rotāja "Google" logo jaunievedums - krāsains "G" burts un krāsaini un kustīgi četri punkti.

"Šī nav pirmā reize, kad mēs esam mainījuši savu izskatu, un, visticamāk, nebūs pēdējā, bet mēs domājam, ka šīs dienas uzlabojumi ir lielisks atspoguļojums visiem veidiem, kā "Google" strādā jums, sākot no meklētājprogrammas "Google", "Google Maps", "Gmail", "Chrome"," vēstīts uzņēmuma paziņojumā. "Mēs domājam, ka esam paņēmuši labāko no "Google" (vienkāršība, nepārblīvētība, krāsainība un draudzīgums) un pārveidojuši to logo ne tikai šodienai, bet arī nākotnei."

Vairāki ārzemju mediji steiguši paziņot, ka šīs, iespējams, ir krasākās pārmaiņas, kādas logo piedzīvojis uzņēmuma pastāvēšanas laikā.

Datortehnoloģiju milzis 'Google' tiek pie jauna logo
Foto: AP/Scanpix

Vēstīts, ka korporācija "Google" tuvākajā nākotnē tiks pārorganizēta jaunā uzņēmumā ar nosaukumu "Alphabet.

Reorganizācijas mērķis ir radīt korporatīvo struktūru, kas precīzāk atspoguļotu pašreizējo uzņēmuma stāvokli. Tajā ietilpst vairākas lielas apakšstruktūras, kurām nav nekāda sakara ar meklēšanas programmu "Google", kas kļūs par pašu lielāko struktūrvienību.