Bizness un izglītība, darbs un izklaide, saziņa, veselīgs dzīvesveids, pirkumi – visur mēs saskaramies ar mikroshēmām un datu procesoriem, programmatūru un aplikācijām.

Interneta žurnāls "TechLife", kas tapis ar uzņēmuma "Lattelecom" atbalstu, aizpildīs Latvijā praktiski izsīkušo specializēto IT izdevumu nišu.

"Inovē vai ej bojā – tāds likums nosaka uzņēmumu izdzīvošanu mūsdienu konkurences apstākļos. Arī Latvijas uzņēmumi ievieš gudrās tehnoloģijas savā darbībā, un tas palīdzēs sagaidīt augstāku Latvijas sniegumu Eiropas inovāciju topos. Tehnoloģiju rubrika kalpos par iedvesmas avotu uzņēmējiem, lai radītu dzīvotspējīgus produktus ar pievienoto vērtību, kas uzlabo cilvēku dzīvi. Vienlaikus arī šeit ikviens lasītājs varēs uzzināt par mūsdienu tehnoloģiju sniegtajām iespējām ikdienas dažādošanai, efektivitātes uzlabošanai, kā arī izklaidei un uzziņām par jaunākajiem notikumiem un dažādām tendencēm," uzsver Kerli Gabriloviča, "Lattelecom" komercdirektore.

"TechLife" ir veltīts tehnoloģijām, kuras maina pasauli, sniedz cilvēkiem jaunas iespējas un maina lietotāju paradumus. Žurnāls publicēs jaunu ierīču testus, programmatūru un aplikāciju apskatus, kā arī informēs par svarīgākajiem jaunumiem un rakstīs par interesantām tēmām par Latvijā un pasaulē notiekošo.

Piemēram, šodien varat lasīt par to, kāds ir pēdējais viedtālrunis ar "Nokia" vārdu, kādas ir datorprogrammas Ziemeļkorejā, kā arī uzzināt par līdz šim neveiksmīgākajiem urķiem (hakeriem).

Interneta žurnāls "TechLife" pieejams kā latviešu, tā arī krievu valodā.