"2015. gadā "Galaxy A" sērijas viedtelefoni ir bijuši ļoti pieprasīti – partneru pārdošanas dati rāda, ka "Galaxy A5" ir bijis otrs populārākais viedtālrunis Latvijas tirgū. Arī šis sērijas turpinājums ir radīts jaunākai paaudzei jeb "millenials", kuri savu dzīvi nespēj iedomāties bez komunikācijas sociālajos tīklos un aktīvas ziņapmaiņas ar viedtālruņa palīdzību," prezentācijā stāstīja Māris Ķikāns, "Samsung Electronics Baltics" Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

Fotokamerā iebūvēta arī attēla optiskās stabilizācijas funkcija, kas palīdz fiksēt attēlu, savukārt priekšējās un aizmugurējās kameras objektīvs ar gaismasspēju f/1,9 ļauj lietotājiem uzņemt gana kvalitatīvus attēlus arī vājā apgaismojumā.

Savukārt ar "Quick Launch" iespēju kameras lietotni var ieslēgt mazāk nekā sekundas laikā – atliek divas reizes nospiest uz sākumekrāna pogas. Ierīces īpašnieki varēs uzņemt arī pašportretus ar "Wide Selfie" un "Palm Selfie" režīmiem.

"Galaxy A" jaunās sērijas viedtālruņi Latvijā tirdzniecībā būs no piektdienas pie vadošajiem telefonoperatoriem un lielākajos elektronikas veikalos. Tālruņu ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 319 eiro par "Galaxy A3" versiju un 419 eiro "Galaxy A5" versijai.