Šogad izstādē piedalās vairāk nekā 3000 dalībnieku, kas pārstāv visdažādākās ar mobilajām tehnoloģijām saistītas jomas. Sākot ar viedtālruņu un to aksesuāru ražotājiem, tīkla infrastruktūras ražotajiem un beidzot ar mobilo maksājumu, spēļu, interneta drošības un citu sfēru pārstāvjiem. Ja pērn izstādē būtiska uzmanība bija vērsta "gudrās mājas" un viedpulksteņu tēmai, tad šogad nepārprotami aktuālākie ir virtuālās realitātes produkti – VR brilles un 360 grādu videokameras.

Ar VR saistītas ierīces piedāvā teju katrs plaši pazīstamais viedtālruņu ražotājs, ieskaitot "Samsung", LG, JFC un citi. Virtuālās realitātes ierīces galvenokārt tiek piedāvātas divos veidos – spēlēm vai video. Daudzi ražotāji sadarbojas ar spēļu izstrādātajiem, lai demonstrētu ierīču potenciālās iespējas.

Cita savdabīga tendence ir maza izmēra mājas roboti, kas aprīkoti ar komunikācijas ierīcēm. Acīmredzot iespaidojoties no filmas "Zvaigžņu kari" jaunā robota BB8, arī mobilo ierīču ražotajiem iepatikusies ideja par lodveida robotiem.

Protams, izstādē apskatāmi arī jaunākie viedtālruņi no "Samsung", "Huawei", LG, "Sony", HTC u.c. Mazāk kā citus gadus izstādē atrodami Šenžeņas ražotāju aksesuāri, toties pieaudzis ir jaunu viedtālruņu ražotāju klāsts gan no Ķīnas, gan Indijas.

Izstāde turpināsies vēl trīs dienas, un organizatori plāno, ka to apmeklēs aptuveni 100 tūkstoši apmeklētāju no 200 pasaules valstīm.