"Fabula" servisu šobrīd lieto aptuveni tūkstotis regulāri maksājošu lasītāju, kuri katru mēnesi maksā gandrīz septiņus eiro par piekļuvi 12 000 grāmatām septiņās dažādās valodās, kas ir viens no iemesliem, kā "Fabula" ir varējusi nepilna gada laikā divkāršot e-grāmatu tirgu Latvijā. Un neskatoties uz visu šo, mēs varam derēt, ka liela daļa joprojām nav dzirdējuši un mēģinājuši lietot "Fabula" e-grāmatu abonēšanas servisu.

"Fabula" grāmatu katalogs ir apskatāms mājaslapā fabula.im, bet grāmatas pieejamas lasīšanai "Android" un "iOS" aplikācijās uz mobilajām ierīcēm. Aplikācijas "iOS" versija uz "iPad" ir īpaši pievilcīga, taču saskaņā ar Eldara Loginova teikto, kurš ir viens no "Fabula" dibinātājiem, aptuveni 70% no esošajiem abonentiem lieto "Android" versiju. Šobrīd tiek izstrādāta aplikācija arī "Windows" viedtālruņiem.

"Fabula" pakalpojumu būtība ir ļoti vienkārša – samaksā nepilnus septiņus eiro un lasi, cik un ko vien vēlies no 12 000 grāmatām latviešu, krievu, angļu vai citās, pie mums ne tik populārās valodās. Līdz 10% no jebkuras grāmatas pieejami lasīšanai bez maksas. Katru grāmatu, papildus lasīšanai abonēšanas režīmā, iespējams arī iegādāties savā īpašumā par pilnu cenu.