"Galaxy S7 edge" un "S7" jau kopš 22. februāra bija pieejami iepriekšpasūtīšanai vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos un lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, tā garantējot ierīces saņemšanu, tiklīdz tā nonāk Latvijā. Eiropā interese par jauno telefonu iepriekšpasūtīšanu bijusi vismaz 2,5 reizes lielāka, salīdzinot ar citām "Galaxy" sērijas ierīcēm šajā reģionā, kas saistāma arī ar iespēju ekskluzīvi saņemt "Gear VR" virtuālās realitātes ierīci. Līdzīga pozitīva tendence bija novērojama arī Latvijā.

"Lai gan jaunais "Samsung Galaxy S7" viedtālrunis vēl nav veikalu plauktos Latvijā, novērojam lielu Latvijas Mobilā Telefona klientu interesi par to. Uz jauno "Galaxy" sērijas flagmani šobrīd iepriekšpārdošanā jau pieteikušies gandrīz piecreiz vairāk cilvēku nekā pērn šajā pašā laikā uz "Galaxy S6". Īpaši liela interese ir korporatīvajiem klientiem, kuri novērtē tālruņa jaunās iespējas, funkcionalitāti un dizainu," atklāj Rinalds Kalniņš, "LMT Retail & Logistics" valdes priekšsēdētājs.

Arī "Bite Latvija" komercdirektore Kristīne Britāne norāda, ka, salīdzinot ar citām iepriekšpieteikšanās kampaņām, šī bija ļoti aktīva – pieteikumu skaits pat dubultoja vidējos rādītājus.

"Samsung Galaxy S7" sērijas telefonu aptuvenā mazumtirdzniecības cena ir no 719 eiro līdz 819 eiro atkarībā no izvēlēta modeļa un atmiņas lieluma. Abi modeļi sākotnēji pieejami melnā un zeltītā tonī, vēlāk tie būšot pieejami arī sudraba tonī.