"LG CAM Plus" ir daudzpusīgs kameras modulis, kuru iespējams piestiprināt akumulatoram paredzētajā vietā, lai nodrošinātu ērtu satvērienu un kontroli. Modulis nodrošina fiziskus ieslēgšanas, kameras slēdža, ierakstīšanas un pievilkšanas taustiņus. Tas arī piedāvā intuitīva automātiskā fokusa un ekspozīcijas fiksēšanas funkcijas, kas parasti atrodamas vien specializētajās digitālajās kamerās. Piestiprināts "LG G5" viedtālrunim, modulis nodrošina papildu 1200 mAh akumulatora jaudu ilgākam fotografēšanas laikam.

"Hi-Fi Plus" ar "B&O Play" ir novatorisks pārvietojams Hi-Fi DAC audio atskaņotājs, kas nodrošina augstākās kvalitātes skaņu, kāda parasti ir pieejama vien premium audio ierīcēs. "LG Hi-Fi Plus" atbalsta 32 bitu un 384KHz augstas izšķirtspējas audio atskaņošanu. Tāpat to iespējams izmantot gan kopā ar "LG G5", gan arī atsevišķi, savienojot to ar jebkuru viedtālruni, planšeti vai datoru.

5,3 collu lielais" LG G5" tālruņa QHD IPS ekrāns piedāvā "Always-on" funkciju, kas attēlo laiku, datumu un akumulatora stāvokli pat tad, kad ekrāns ir miega režīmā. Lai iespējami mazinātu enerģijas patēriņu, ekrāna fona apgaismojums izgaismo vien nelielu kopējā ekrāna daļu, tādējādi izlietojot vien 0,8% no akumulatora enerģijas katrā darbības stundā. "LG G5" būs aprīkots ar "Daylight Mode" režīmu, kas nodrošina izcilu redzamību dienasgaismā ārtelpās, uztverot apkārtējās vides apgaismojumu un pielāgojot tam ekrāna spilgtumu līdz pat 850 nitiem.

Jaunajam "LG G5" ir divas aizmugurē izvietotas kameras – viena ar standarta 78 grādu lēcu un otra ar 135 grādu platleņķa lēcu, kas ir platākā viedtālruņiem pieejamo lēcu vidū. Platleņķa lēca atvieglo ainavu, augstu ēku vai lielas cilvēku grupas fotografēšanu bez nepieciešamības lietotājam atrasties tālu no objekta.

Jaudīgais, taču enerģiju taupošais "Snapdragon 820" procesors piedāvā tādus modernus elementus kā 64 bitu veiktspēju, "Adreno 530" grafiku un mazas jaudas procesora kodolu "Hexagon DSP", kā arī "Qualcomm Spectra" 14 bitu duālo attēlu signālu procesorus (ISP), kas paredzēti, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas DSLR kvalitātes attēlus un papildu enerģijas ietaupījumus. "Snapdragon 820" procesoram ir arī integrēts X12 LTE modems, kas atbalsta 12. kategorijas lejupielādes ātrumu līdz 600 Mbps un LTE 13. kategorijas augšupielādes ātrumus līdz 150 Mbps.

"LG G5" ir aprīkots ar modernu kodeksu "aptX HD", kas atbalsta 24 bitu skaņu ar "Bluetooth" savienojumu. Savukārt "Qualcomm Quick Charge 3.0" nodrošina līdz pat par 27% ātrāku uzlādi un līdz 45% lielāku efektivitāti salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudzi. Papildus "Power Location Estimation" tehnoloģija ļauj palielināt akumulatora efektivitāti pat par 41,9%, uzlabojot enerģijas patēriņu saistībā ar aplikācijām, kas balstītas uz atrašanās vietu.

"LG G5" galvenās specifikācijas:

  • Čipkopa: Qualcomm Snapdragon 820
  • Displejs: 5,3 collu Quad HD IPS (2560 x 1440 / 554 ppi)
  • Operētājsistēma: Android 6.0 Marshmallow
  • Atmiņa: 4 GB LPDDR4 RAM / 32 GB UFS ROM / "microSD" atbalsts
  • Kamera: aizmugurējā – standarta: 16MP, platleņķa: 8MP / priekšējā 8MP
  • Akumulators: 2800 mAh (izņemams)
  • Svars: 159g
  • Savienojamība: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 compatible) / NFC / Bluetooth 4.2
  • Krāsas: Sudraba, titāna, zelta un rozā.