Pagaidām nav zināms, vai "Microsoft" šim atjauninājumam piešķirs kādu publisku nosaukumu vai indeksu. Līdz šim pašā uzņēmumā un sadarbības partneriem šis atjauninājums tika dēvēts par "Threshold 2", tomēr tagad tas tiekot saukts par "Windows 10 Update for November" vai "Windows 10 November Update".

Pastāvot iespēja, ka, nonākot pie galalietotājiem, šis atjauninājums netiks kā speciāli nodēvēts un lietotāji to saņems kā kārtējo iknedēļas atjauninājumu.

Šis atjauninājums, neskaitot virkni kļūdu labojumu un veiktspējas uzlabojumu, papildinās "Windows 10" funkcionalitāti ar jaunām iespējām. Piemēram, interneta pārlūks "Microsoft Edge" iegūs spraudņu atbalstu, līdzīgi kā citi modernie interneta pārlūki. Savukārt "Skype" kļūs par universālo aplikāciju, tāpat kā ziņapmaiņas "Messaging" un video atskaņošanas "Video" aplikācija.

Savukārt pēc novembra nākamais lielais atjauninājums "Microsoft" uzņēmumā tiek dēvēts par "Redstone" un pie "Windows 10" lietotājiem nonāks 2016. gadā divos viļņos.

"Windows 10" debitēja 29. jūlijā un ir pieejams kā bezmaksas atjauninājums esošajiem "Windows 7" un "8.1" lietotājiem. Mēneša laikā "Windows 10" uzstādīts vairāk nekā 75 miljoniem ierīču. "Microsoft" plāns paredz, ka tuvāko trīs gadu laikā "Windows 10" būs uzstādīts miljardam ierīču.