"Zerodium" savu uzņēmējdarbību oficiāli sauc par "konsultācijām drošības jomā". Saviem abonentiem, kuri gadā maksā vismaz 500 tūkstoš ASV dolāru (469 tūkst. eiro), tā izplata informāciju par jaunākajiem uzlaušanas veidiem un datus par tā saucamajām "nulles dienas ievainojamību" – "caurumiem" dažādās programmās un sistēmās, kurām vēl nav publicēti "ielāpi".

Šos datus var izmantot divējādi – vai nu vēlamo sistēmu uzlaušanai, vai arī aizsardzībai no konkurentiem vai nedraudzīgām valstīm. Starp "Zerodium" klientiem ir klienti no dažādām pasaules valstīm, tostarp arī lielas korporācijas.

Datus par "caurumiem" programmās un sistēmās "Zerodium" iegūst no drošības speciālistiem, tostarp no hakeriem. Kā tagad kļuvis zināms no publicētā cenrāža, par vērtīgu informāciju kompānija ir gatava maksāt piecus līdz 500 tūkstošus ASV dolāru.

Vismazāko cenu "Zerodium" ir gatavs maksāt par atklātajiem "caurumiem" dažādās populārās interneta mājaslapās un diskusiju forumos. Līdz 100 tūkstošiem dolāru kompānija ir gatava maksāt par atklātu ievainojamību populāros interneta pārlūkos un datoru operētājsistēmās, kā arī lielu korporāciju izmantotajās programmās.

Tomēr vislielāko naudas apmēru – 100 līdz 500 tūkstošus dolāru – "Zerodium" piedāvā saņemt par atklātajiem "caurumiem" mobilajās operētājsistēmās. Turklāt visdāsnāk tiks atalgoti tie, kuri atklās ievainojamību "Apple" mobilajā operētājsistēmā "iOS".

Interesanti, ka "Zerodium" neiepērk informāciju par "caurumiem", piemēram, tādā populārā sociālajā tīklā kā "Facebook" un dažādos sabiedrībā plaši izmantotos "Google" servisos.

Kāpēc "Zerodium" tikai tagad publicējis šādu cenrādi, netiek atklāts. Iespējams, šajā jomā notiek tirgus pārdale, un katrs "drošības konsultants" vēlas no saviem piegādātājiem pēc iespējas ekskluzīvāku informāciju.