Šodien internetā viens no projektā strādājušajiem dizaineriem publicēja attēlus ar "Nokia" izgatavoto viedpulksteni. Turklāt tās nav vienkārši skices, bet gan gatavajam produktam izstrādātie tirgvedības materiāli. "Moonraker" viedpulksteni "Nokia" bija plānojusi prezentēt līdz ar "Lumia 930" viedtālruni pērnā gada aprīlī, tomēr "Microsoft" lēmumu atcēla.

"Nokia Moonraker" ražošanā nenonāca, jo "Microsoft" kā prioritāti šajā jomā izvirzīja savu viedo aproci "Band", kas paredzēta aktīva dzīvesveida cilvēkiem. "Nokia" viedpulksteņa lietotāju saskarne bija "Windows Phone" operētājsistēmas stilā un tā būtu cieši integrēta ar "Lumia" viedtālruņiem – viedpulkstenis paredzēja zvanu, īsziņu un e-pasta funkciju. Tāpat tajā bija integrēts "Facebook" un "MixRadio" serviss.

Pēc provizoriskas informācijas, "Microsoft" pagaidām nesteidzas ar klasiska viedpulksteņa ieviešanu ražošanā. Tā vietā amerikāņu tehnoloģiju gigants koncentrējas uz jaunās paaudzes "Band" viedo aproci, kas tikšot prezentēta gada otrajā pusē pēc "Windows 10" operētājsistēmas debijas.