Porsche Key Mini Cellphone KK H02

Šis mazais tālrunis ir "Porsche" automobiļu atslēgu veidolā. Neskatoties uz niecīgajiem gabarītiem, ar to iespējams ne tikai piezvanīt, bet arī uzņemt attēlus ar viena megapikseļa fotokameru, klausīties FM radio un atskaņot mūziku MP3 mūziku. Šo tālruni var iegādāties par nepilniem 45 dolāriem (41 eiro) izsoļu vietnē "eBay".

Zanco Fly Phone


Ražotājs apgalvo, ka "Zanco Fly Phone" esot pasaulē vismazākais tālrunis un tas esot izgatavots no "simtprocentīgi tīras plastmasas" (lai ko arī tas nozīmētu). Būtiskākā šī tālruņa priekšrocība ir balss izmainīšanas funkcija, kura atbalsta 13 dažādus balss pārveidojumus. Tā būs īpaši noderīga funkcija tiem, kuri vēlas kādu izāzēt pa tālruni. Nopirkt šo it kā pasaulē vismazāko tālruni var aptuveni 45 dolāriem (41 eiro) jau minētajā "eBay".

Children Care Smart Watch


Katrs vecāks, kurš vēlas iegādāties savam bērnam vienkāršu tālruni, zina, cik to ir grūti izdarīt Latvijā. Šī tālruņa priekšrocība, neskaitot, ka tas paredzēts bērniem, ir "izspiegošanas" funkcijas. Ierīce ļauj vecākiem sekot līdzi bērna atrašanās vietai, tāpat arī ļauj noklausīties, kas notiek ap viņu, ļauj saņemt zvanus no iepriekš noteiktiem tālruņu numuriem utt. u.t.jpr. Šis tālrunis nopērkams interneta veikalā "AliExpress" par 41 dolāru (37 eiro).

Vintage Brick Cell Phone


Šis 80. gadu "Motorola" mobilā tālruņa līdzinieks atšķirībā no sava ciltstēva spēj atskaņot mūziku MP3 formātā, kā arī ir aprīkots ar šķidro kristālu ekrānu. Un bez atkārtotas akumulatora uzlādes "Vintage Brick Cell Phone" spējīgs darboties mēnesi. Arī šo tālruni var iegādāties "eBay" par 44 dolāriem (40 eiro).

AIEK M5 Card Mobile Phone


Šis ķīniešu tālrunis ir kredītkartes lielumā un tādēļ ir ieliekams jebkurā naudas makā. Turklāt tā lietošanai tas pat nav jāizņem no maka, ja izmantojat "Bluetooth" savienojumu ar citu ierīci (piemēram, austiņām). Tomēr "Bluetooth" ir arī vienīgā šī tālruņa "ekstra". Tāpat šis tālrunis ir vislētākais šajā apskatā – 18 dolāri (16 eiro).

No.1 X6800 4G Waterproof


Apkopojuma noslēgumā piedāvājam nevis vienkārši tālruni, bet gan viedtālruni. Tas ir pilnvērtīgs viedtālrunis ar četrkodolu procesoru un "Andorid 4.4" operētājsistēmu. Tāpat tas ir mitruma drošs atbilstoši IP68 standartam. Šāds viedtālrunis patiks pusaudžiem, tomēr tā cena nav diez ko zema – 214 dolāri (195 eiro).