Pats Kislovs izdevumam "Bloomberg Billionaires Index" komentēt savu stāvokli atteicies, norādot, ka nekad nav centies skaitīt savu naudu, bet dzīvi aizvada "ļoti pieticīgi". Sarunā ar "Bloomberg" korespondentu Kislovs, kura spēļu projektos reģistrēti jau vairāk nekā 100 miljoni cilvēku, apgalvo, ka viņa kompānija "Wargaming" neplāno apstāties un turpinās attīstīties, vēsta "PBK".

"Mums jārada kvalitatīvu spēļu konveijers. Mūsu kompānijas plānos ir iekarot arvien lielāku tirgu. Ja parādīsies miljards mikroviļņu krāsnis ar vadības svirām, ar kurām varēs spēlēt spēles, mēs radīsim programmas arī tām," norādīja Kislijs.

Pēc "Bloomber" novērtējuma, kopējie "Wargaming" ienākumi 2015. gadā sasniedza ap 590 miljonus dolāru. Kompānijā strādā vairāk nekā četri tūkstoši darbinieku, kuru biroji izvietoti desmit dažādās valstīs - Baltkrievijā, Krievijā, Ukrainā, Kiprā, ASV, Francijā, Dienvidkorejā, Austrālijā, Singapūrā, Japānā, kā arī Taivānā.

Kompāniju, kas vēlāk nomainījusi nosaukumu uz "Wargaming", radīja 1998. gadā Baltkrievijas Valsts universitātes fizikas un matemātikas fakultātes absolvents Viktors Kislijs. 2010. gadā "Wargaming" izlaida daudzspēlētāju tiešsaites spēli "World of Tanks". Kompānijai pieder 20,3% akciju Kipras bankā "Hellenic".