"GeoVideo" tīkla risinājums nodrošinās augstas kvalitātes video pakalpojumus biznesa funkciju veikšanai finansu, medicīnas, valdības un izklaides struktūru vajadzībām. Tas ļaus arī biznesa lietotājiem sūtīt un saņemt videoattēlus reālā laika režīmā. Patērētājiem tuvākajā nākotnē tiks piedāvāti elektronisko kinoteātru pakalpojumi, kā arī videofilmu noma.

"Internets līdz šim nav bijis gatavs augstas kvalitātes videoattēla pārraidei", norādīja Toms Ulmans, "Lucent" jauno projektu grupas vadītājs, "GeoVideo Networks" parādīšanās ir nozīmīga no vairākiem pirmreizējiem un būtiskiem aspektiem, ieskaitot pareizu tīkla arhitektūru, īsto video produktu un īstajiem investoriem".

Sabiedriskās televīzijas studijas plāno jauno tirgu apgūt kopā ar "GeoVideo Networks", pārdodot "GeoVideo Networks" pakalpojumus un padarot savas studijas pieejamas "GeoVideo Networks" klientiem.

"GeoVideo Networks" pieder "Lucent" jauno projektu grupai, "Thomas Weisel Partners", "Ocepek Group", "Crest Communications Holdings", un "East River Ventures".

"GeoVideo Networks" plāno savu kātbūtni vairāk nekā 60 tirgos visā pasaulē nākamo piecu gadu laikā. Pirmajos gados paredzēts aptvert ASV pilsētas Ņujorku, Losandželosu, Čikāgu, Filadelfiju un Dalasu. Kompānijas starptautiskā pārstāvniecība atradīsies Londonā.

Telekomunikāciju tīkla pakalpojumu sniedzējam "Metromedia Fiber Network" uzticēts piegādāt vietējās un tālas distances optisko tīklu iekārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!