Interneta pakalpojumu sniedzējs "Latnet" uzlabojis interneta mājas lapu, būtiski mainot līdzšinējo tehnisko risinājumu un dizainu.
Salīdzinājumā ar iepriekšējo interneta mājas lapas risinājumu tagad, ieejot pirmajā lapā, ir pieejama pieslēgšanās tādiem "Latnet" tiešsaistes pakalpojumiem kā elektroniskā pasta lasīšana, pasta pāradresācija, automātiskais atbildētājs u.c.

Tāpat pirmajā lapā ir lasāmi jaunumi gan par "Latnet" pakalpojumiem, gan citas ziņas par kompānijas darbību.

Katrā mājas lapas sadaļā iestrādāts arī īpašs "aktīvais laukums", kurā būs atgādinājums par iespējām un pakalpojumiem, kurus piedāvā "Latnet".

SIA "Latnet" apgrozījums pieaudzis no 1,885 miljoniem latu 2000.gadā līdz 1,906 miljoniem latu pērn. Savukārt zaudējumi pagājušajā gadā salīdzinājumā ar 2000.gadu palielinājušies par aptuveni 50%. "Latnet" zudējumi 2000.gadā bija 116,5 tūkstoši latu.

"Latnet" izveidots 1992.gadā uz Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta bāzes un bija viens no pirmajiem interneta pakalpojumu sniedzējiem Latvijā.

Savukārt 1995.gadā tika izveidots privātuzņēmums SIA "Latnet Serviss" un 1999.gadā par tā akciju kontrolpaketes īpašnieku kļuva starptautiskais telekomunikāciju operators "Finnet International", kas ietilpst Somijas telekomunikāciju operatora "Elisa Communications" uzņēmumu grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!