Dienvidkorejas elektronisko preču kompānija "Samsung Electronics" piedāvā jaunu mobilo telefonu ar iebūvētu digitālo fotoaparātu.
Ierīcei SCH-V200, kas Dienvidkorejā jau laista pārdošanā, aizmugurē iebūvēta digitālā fotokamera, ar kuru iespējams uzņemt fotogrāfijas, kam attēla precizitāte ir 640x480 pikseļu. Parastajā darbības režīmā lietotājs var uzņemt līdz pat 20 attēliem, bet otrajā režīmā iespējams uzņemt 26 zemākas kvalitātes fotoattēlus. Ar kabeļa palīdzību attēlus var pārsūtīt uz personālo datoru.

"Samsung" pārstāvji prognozē, ka šādi telefoni varētu kļūt populāri jauniešu vidū, kā arī izrādīties ļoti noderīgi situācijās, kad negaidīti nepieciešams uzņemt fotoattēlus, piemēram, pēc satiksmes negadījuma.

Šis telefons ir jaunākais "Samsung" mobilo telefonu līnijā, kurā telefons apvienots ar vēl kādu ierīci. Iepriekšējos duālajos mobilajos telefonos bija iebūvēti MP3 atskaņotāji, televizori un Interneta pieslēguma ierīce. Kompānija izstrādājusi arī mobilo telefonu, kas nēsājams uz rokas kā pulkstenis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!