Foto: Publicitātes foto
Mūzikas straumēšanas serviss Spotify izplatījis ziņojumu par darbības uzsākšanu Latvijā. Pakalpojums klientiem pieejams sākot ar šodienu.

Spotify piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu, kuras nav jālejupielādē vai jāpērk. Mūziku ar šī servisa starpniecību ir iespējams klausīties datorā, mobilajā tālrunī, planšetdatorā un mājas izklaides sistēmā, vienkārši uzmeklējot jebkuru interesējošo mākslinieku, albumu vai dziesmu. Tāpat Spotify lietotāji var aplūkot un klausīties arī citu lietotāju – draugu, mūziķu vai slavenību – apkopotās dziesmu kolekcijas.

Arī Spotify ir sociāls – tas lietotājiem ļauj dalīties ar savu iecienīto mūziku Spotify, Facebook, savos blogos un ar e-pasta starpniecību.

Spotify ir pasaulē plaši pazīstams kā lietotājiem bez maksas pieejams mūzikas klausīšanās serviss, kas balstīts uz ienākumiem no reklāmas. Lai klausītos mūziku arī uz mobilajām ierīcēm, ir pieejams maksas "Spotify Premium" serviss.

Spotify piedāvā trīs mūzikas klausīšanās veidus:
Spotify Free. Mūzika pilnīgi bez maksas datorā ar reklāmām.

Spotify Unlimited. Neierobežota un no reklāmām brīva mūzika datorā. Tikai 3,49 EUR mēnesī.

Spotify Premium. Mūzika uz jebkuras ierīces. Iespējams lejupielādēt mūziku un klausīties bezsaistē – lidmašīnā, vilcienā vai istabā vienmēr skanēs īstā mūzika. Uzlabota skaņas kvalitāte. Bez reklāmām. Tas viss tikai par 6,99 EUR mēnesī.

Spotify ir pasaulē veiksmīgākais šāda veida mūzikas serviss, kam ir vairāk nekā 24 miljoni aktīvu bezmaksas mūzikas servisa lietotāju un vairāk nekā 6 miljoni lietotāju, kas izmanto maksas pakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!