Foto: Publicitātes foto

Turpinot pērn aizsākto Android fotokameru attīstību, Samsung izstrādājis jaunu Galaxy Camera 2, kas atšķiras ar mazāku svaru un ātrāku darbību. Kamera izmanto to pašu 21x tālummaiņas objektīvu un ir aprīkota ar ātrāku procesoru un jaunāku operētājsistēmu.

Galaxy Camera 2 iebūvēta 16 megapikseļu matrica, 4.8 collu skārienjutīgais ekrāns un 4.1-86.1mm tālummaiņas objektīvs. Kameras ātrdarbību nodrošina 1.6GHz četrkodolu procesors ar 2GB operatīvo atmiņu un Android 4.3 operētājsistēma.

Kamera ieguvusi vairākas jaunas iespējas, piemēram automātisku vairāku "selfiju" (pašportretu) uzņemšanu, kā arī 120fps palēninātā video uzņemšanu (zemākā izšķirtspējā).

Datu pārsūtīšanai kamera izmanto iebūvēto Wifi bezvadu savienojumu, kas ar NFC palīdzību ļauj ātri savienoties ar citām ierīcēm. Kamerā instalētas arī īpašas aplikācijas, kas ļauj automātiski sinhronizēt uzņemtās bildes ar dažādiem tiešsaistes servisiem. Turpinot sadarbību ar Dropbox, Samsung kameras lietotājiem pieejami papildus 50GB vietas šajā mākoņservisā.

Pagaidām nav zināma kameras iespējamā cena un pieejamība Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!