Jaunā datorspēle "Warcraft III: Reign of Chaos" ir draudzīgi aizraujoša datorspēle, kas apmierinās spēlētāja apetīti mēnešiem, varbūt pat gadiem ilgi. Tāpat kā tās priekšgājējas, arī jaunākajā "Blizzard" piedāvātajā "Warcraft" versijā darbība risinās izdomātajā pasaulē - Azerotā.
“Warcraft III” ļauj spēlētājam izvēlēties, vai spēlēt pret datoru vai pret citiem spēlētājiem Internetā vai lokālajā tīklā.

Sižeta virzītā spēle sadalīta piecās daļās, no kurām katrai ir vairākas apakšnodaļas, kurās spēlētājs kļūst par varoni vienai no četrām naidīgajām rasēm - cilvēkiem, orkiem, elfiem un nemirstīgajiem - kas sacenšas par izdzīvošanu.

Nebojāsim spēles prieku, atklājot pārāk daudz detaļu, taču jābrīdina, ka spēlē darbojas Liesmojošais leģions - kareivīga citplanētiešu dēmonu rase, kas cenšas iznīcināt Azerotu. Spēlētāja rīcībā ir armija, lai apturētu ļaunos dēmonus.

"Warcraft III" saglabāti iepriekšējo variantu labākie elementi, un spēlētājs lielāko daļu laika pavada, liekot saviem padotajiem savākt zeltu un kokmateriālus, kas nepieciešams, lai samaksātu kareivjiem, uzbūvētu nesagraujamus nocietinājumus un iegūtu burvju spējas.

Spēle uzlabota, pievienojot jaunus varoņus. Spēles gaitā varoņi iegūst pieredzes punktus un maģiskām īpašībām apveltītus priekšmetus, kas viņus dara aizvien stiprākus.

Sadalot resursus, veidojot karaspēku un būvējot nocietinājumus, spēle var kļūt saspringta, bet tas arī nozīmē, ka "Warcraft III" nav garlaicīgu brīžu.

"Warcraft III" ir pirmā "Blizzard" spēle ar trīsdimensiju grafiku. Rezultāti - īpaši buršanas skati, ūdens un meteoroloģiskie efekti - ir lieliski.

"Blizzard" jāuzteic arī par to, ka šo datorspēli var spēlēt gan "Windows", gan "Macintosh" sistēmās. Jebkurā gadījumā spēlētājam būs nepieciešami 128 megabaitu atmiņa un 400 megahercu procesors.

Tie, kas izrādījušies neuzvarami cīņā pret datoru, var izmēģināt spēlēt vairāku spēlētāju režīmā. Reālus cilvēkus uzvarēt ir DAUDZ grūtāk nekā datoru.

Pieslēgt spēli vairāku spēlētāju režīmam ir vienkārši. Jānoklikšķina "multiplayer", bet pēc tam jāpiereģistrējas "Blizzard" bezmaksas battle.net servisā. Spēlēt var viens pret vienu vai pat četri pret četriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!