Foto: Publicitātes foto
Canon iepazīstina ar divām kamerām, kas papildina Canon iesācēju līmeņa DSLR klāstu – EOS 700D un EOS 100D. Uzlaboti ar jaunu standarta tālummaiņas objektīvu EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM, abi jaunie modeļi piedāvā 18 MP izšķirtspēju.

EOS 700D piedāvā uzņemšanu ar ātrumu līdz 5 kadriem sekundē, plašu 9 punktu krusteniskā tipa AF sistēmu un grozāmu Clear View II LCD skārienjutīgu ekrānu. Kamera ir piemērota tiem, kuri vēlas attīstīt savas fotografēšanas prasmes.

EOS 100D, kas ir līdz šim mazākā un vieglākā APS-C DSLR kamera, piedāvā dažādas vienkāršas vadības iespējas un praktiskas funkcijas, kas ir noderīgas, pirmoreiz iepazīstot DSLR fotografēšanas pasauli. Jaunais EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS STM ir ideāls standarta tālummaiņas objektīvs, kas apvieno Canon optiskā IS un soļu motora (STM) tehnoloģijas, lai nodrošinātu maksimāli skaidru attēlu un vienmērīgu un stabilu video, izmantojot tālummaiņu.


EOS 700D ir jauns, vienkāršots 360° režīmu izvēles taustiņš, kas ļauj ērti un ātri piekļūt kameras dažādajiem uzņemšanas režīmiem. 7,7 cm (3,0 collu) grozāmais Clear View LCD II Touch ekrāns ļauj pielāgot iestatījumus, kā arī kadrēt, uzņemt un apskatīt attēlus no dažādiem leņķiem. Jauns ārējais pārklājums, kas pārņemts no Canon vidējās klases EOS modeļiem, nodrošina arī izturīgāku apdari, kas kalpos vēl ilgāk.


EOS 100D savā klasē ir vismazākā un vieglākā APS-C DSLR kamera; tās kompaktais izmērs ļauj vienmēr paņemt to līdzi. Kameras vieglais un kompaktais korpuss (116,8 x 90,7 x 69,4 mm liels un tikai 407 g smags) ietver arī spilgtu optisko skatu meklētāju. EOS 100D ir arī liels 7,7 cm (3,0 collu) ClearView II Capacitive Touch ekrāns, kas ļauj ērti pielāgot iestatījumus un pēc uzņemšanas nekavējoties apskatīt attēlus.

EOS 100D pamatā ir jauns 18 MP APS-C Hybrid CMOS AF II sensors, kas apvienojumā ar DIGIC 5 attēlu procesora jaudu nodrošina lieliskus rezultātus teju jebkurā situācijā. Jaunais sensors izmanto fāžu noteikšanas pikseļus, kas novietoti uz 80 procentiem sensora attēlveidošanas virsmas, lai nodrošinātu lielāku AF ātrumu un sekošanas jaudu, ja kamera ir Live View režīmā vai uzņemot Full-HD video. EOS 100D uzņemšanas ātrums ir līdz 4 kadriem sekundē.

EOS 700D – galvenās funkcijas:
18,0 MP Hybrid CMOS AF sensors
Radošas Full-HD filmas un Hybrid CMOS AF
Grozāmais Clear View LCD II Touch ekrāns
Scene Intelligent Auto režīms
ISO 100-12 800 jutīgums, paplašināms līdz ISO 25 600
5 kadri sekundē, 9 punktu AF sistēma
Dažādi radošie filtri
Objektīvu un piederumu EOS sistēma

EOS 100D – galvenās funkcijas:
18,0 MP Hybrid CMOS AF II sensors
Kompakts, portatīvs dizains
Vienkārša uzņemšana ar Scene Intelligent Auto režīmu
Optiskais skatu meklētājs un liels skārienjutīgs ekrāns
Full-HD filmas ar Hybrid CMOS AF II
Radošie filtri un Extra Effect Shot režīms
Iebūvētas funkciju vadlīnijas
Objektīvu un piederumu EOS sistēma

EF-S 18-55mm f/3,5-5,6 IS STM – galvenās funkcijas:
Plašs fokusa attāluma diapazons
Kompakts dizains
Četru iedaļu optiskais IS
Vienmērīga fokusēšana ar STM motoru
Fokusēšanas attālums no 0,25 m
Super Spectra pārklājums
Nerotējošs priekšējais elements
Manuālas fokusēšanas gredzens
Apaļa septiņu asmeņu diafragma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!