Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Panasonic" oficiāli prezentējusi maināmo objektīvu kameru "Lumix DMC-GX7", kas ir ideoloģiskais pēctecis "GX1" modelim. "GX7" ieguvis daudzus jauninājumus šīs markas Mikro četru trešdaļu sistēmas piedāvājumā.

"Panasonic GX7" ir ar magnija sakausējuma korpusu un ir aprīkots ar jaunu 16 megapikseļu sensoru. Turklāt tā ir pirmā šīs markas kamera ar sensora stabilizācijas sistēmu, līdzīgi kā "Olympus" kamerām. Ražotājs apgalvo, ka sensora stabilizācijas sistēma "GX7" kamerā ir tikpat efektīva kā "MEGA O.I.S." optiskā stabilizācija objektīviem.

Maksimālais slēdža ātrums ir 1/8000 s, bet gaismjutība – līdz ISO 25600. Tāpat "GX7" spējīgs ierakstīt video ar 1920 reiz 1080 pikseļu izšķirtspēju un 60 kadriem sekundē.

Vēl "GX7" kamerai ir atlokāms elektroniskais skatu meklētājs ar 2,8 miljonu punktu izšķirtspēju un 90 grādu leņķī paceļams ekrāns.

Līdzīgi kā "Panasonic" jaunākās "GH" un "GF" kameras, arī "GX7" ir aprīkots ar WiFi bezvadu pieslēgumu un NFC ātrai autorizācijai ar viedtālruni.

"Panasonic GX7" būs pieejams melnā un sudraba krāsā. Tā cena Eiropā būs 999 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!