Foto: Publicitātes foto
Uzņēmums Nokia prezentējis budžeta klases viedtālruni Nokia Lumia 625. Viedtālrunis aprīkots ar Windows Phone 8 operētājsistēmu, 4.7 collu LCD ekrānu un pieeju 4G tīklam.

Viedtālrunis turpina Lumia dizaina līniju un tam ir pieejami maināmi aizmugures vāciņi piecās košās krāsās. Nokia Lumia 625 iekļautas vairākas jaunas funkcijas, kas pieejamas arī nupat prezentētajā flagmanī Nokia Lumia 1020, – tostarp arī Nokia Smart Camera, kas piedāvā plašas attēlu rediģēšanas iespējas un Nokia Cinemagraph, kas ļauj uzņemt kustīgus attēlus.

Nokia Lumia 625 aprīkots ar Windows Phone 8 operētājsistēmu un iekļauj jaunāko programmatūras atjauninājumu – Nokia Lumia Amber, kas būs pieejams arī citiem Nokia Lumia viedtālruņiem ar Windows Phone 8.

Windows Phone 8 operētājsistēma lietotājiem piedāvā plašas personalizēšanas iespējas – sākuma ekrānā izkārtojami lietotājam svarīgāko aplikāciju un servisu tiešsaistes elementi (Live Tiles), kas pielāgojami arī pēc krāsas un izmēra. Tāpat Windows Phone 8 operētājsistēma lietotājiem nodrošina Microsoft Office lietotnes, tiešsaistes krātuvi SkyDrive ar 7GB failu uzglabāšanu bez maksas, ātru un drošu interneta pārlūkošanu ar Internet Explorer 10 pārlūku, kā arī pieeju vairāk nekā 165,000 lietotnēm. Nokia Lumia 625 ir arī microSD atbalsts, kas ļauj pievienot papildu atmiņu 64GB failu uzglabāšanai.

Tāpat kā citi Nokia Lumia viedtālruņi, arī Nokia Lumia 625 iekļauj karšu un navigācijas pakalpojumu HERE, kas iekļauj bezmaksas kartes un navigāciju ar balss vadību, ko iespējams lietot arī bezsaistē.

Latvijā Nokia Lumia 625 būs pieejams oranžā, dzeltenā, koši zaļā, baltā un melnā krāsā šī gada ceturtajā ceturknsī par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu zem 200 LVL.

Telefona 4.7 collu ekrānam ir 480x800 pikseļu izšķirtspēja, to darbina 1.2GHz divkodolu porcesors ar 512MB operatīvo atmiņu. Iebūvētā atmiņa ir 8GB. Akumulatora ietilpība - 2000mAh.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!