Foto: DELFI
Sony Latvijā oficiāli izplatījuši informāciju par jaunajiem VAIO sērijas klēpjdatoru modeļiem. Pieejami jauni Duo, Pro un Fit datori.

VAIO Duo 13 ir klēpjdatora un planšetdatora hibrīds. Tam ir 13 collu skārienjutīgais ekrāns, kas vienmēr pieejams jo atrodas korpusa ārpusē. Aizvērtā stāvoklī Duo lietojams kā planšetdatos. Paceļot ekrānu kļūst pieejama klaviatūra un skārienpaliktnis.

Duo aprīkojams ar i7 procesoru un 8 GB operatīvo atmiņu. Tajā iebūvēts SSD disks, ar maksimālo ietilpību 512GB. Datora aizmugurē atrodas 8 megapikseļu fotokamera. VAIO Duo ir 19.5 milimetru biezs un tas sver 1.35 kilogramus.

Latvijā Sony VAIO Duo būs pieejami vasaras vidū par aptuveno cenu 1130Ls.

Sony VAIO Pro ir klasiskā stila klēpjdators ar 13 collu skārienjutīgo ekrānu. Tas aprīkojams ar i7 procesoru, 8GB RAM un 512GB SSD. Akumulators nodrošina darbu līdz astoņām stundām. Datora svars ir 1,06 kilogrami. Latvijā tas būs pieejams par aptuveni 850 Ls.

Sony VAIO Fit un Fit E ir 15 collu klēpjdatori, kas aprīkoti ar īpaši jaudīgiem skaļruņiem. Arī šie datori aprīkojami ar līdz pat i7 procesoriem, taču SSD disku vietā tiem pieejami parastie HDD un hibrīddiski. Abiem modeļiem pieejama NVIDIA GeForce GT grafiskā karte.

VAIO Fit Latvijā būs pieejami sākot no 500Ls.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!