Foto: Publicitātes attēli
Samsung februāra sākumā laidis klajā viedtālruni GALAXY Xcover 2. Izturīgais tālrunis ir piemērots cilvēkiem, kam patīk aktīvs dzīvesveids un atpūta pie dabas.

Xcover 2 nekaitē ne putekļi, ne smiltis, turklāt tālrunim piešķirtais IP67 sertifikāts garantē, ka tas izturēs pat 30 minūšu peldi līdz metram dziļā ūdenī. Ar to var uzņemt fotogrāfijas zem ūdens. Pateicoties ļoti izturīgajam tālruņa korpusam un baterijas vāciņa aizslēgam, tālrunis ir arī triecienizturīgs.

Viedtālrunī jau sākotnēji ir lejupielādētas Google kartes, kā arī uzlabota GPS + GLONASS sistēma, kas par 20% paātrina atrašanās vietas noteikšanas laiku un precizitāti. Līdzās kamerai iebūvēta LED diode, kas izmantojama kā kameras zibspuldze vai lukturītis. Viedtālruņa baterijas darbības laiks gaidīšanas režīmā ir līdz pat 570 stundām (1700 mAh).

Ierīcei ir 4 collu ekrāns ar WVGA izšķirtspēju, 5 megapikseļu galvenā un VGA izšķirtspējas priekšējā kamera. Bluetooth 4.0 tehnoloģija ar mazāku enerģijas patēriņu ļauj bezvadu režīmā savienoties ar pat 50 metru attālumā esošām ierīcēm, savukārt 1 GHz divkodolu procesors nodrošina ātru darbību.

Xcover 2 darbojas uz Android 4.1 (Jelly Bean) operētājsistēmas bāzes.

XCover2 Latvijā būs pieejams marta beigās, un tā aptuvenā cena veikalos būs 230 latu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!