Foto: Publicitātes attēli
Samsung ceturtdien Londonā prezentējis jaunās ATIV sērijas ierīces - Windows operētājsistēmā strādājošos ATIV Q un ATIV Tab 3 planšetdatorus, ATIV Book 9 PLUS un ATIV Book 9 Lite klēpjdatorus, kā arī ATIV One 5 Style datorus.

ATIV Tab 3 ir pašlaik plānākais planšetdators un ATIV Q ir pārveidojams planšetdators, kura Windows operētājsistēmā iespējams izmanotot arī Android vides aplikācijas. Abi modeļi aprīkoti ar S-Pen irbuli..

ATIV Q dators aprīkots ar augsta pikseļu blīvuma (275ppi) ekrānu.

ATIV Tab 3 korpuss ir 8,2 milimetrus biezs, un tas sver 550 gramus, un tas spēj darboties līdz 10 stundām. Ierīcē instalēta Microsoft Office 2013 programmatūra.

ATIV Book 9 Plus ir papildināts ar skārienjūtīgu Windows 8 videi pielāgotu 3200x1800 izšķirtspējas ekrānu, un 12 stundu akumulatora darbības spēju.

ATIV Book 9 Lite modelis aprīkots ar četrkodolu procesoru un 256 GB SSD cieto disku. Dators sver 1,6 kilogramus un 1,7 centimetrus biezs.

One 5 Style modelis ir viss vienā galda dators, ar FullHD izšķirtspējas skārienjutīgo ekrānu. Dators aprīkots ar HomeSync Lite funkciju, kas ļauj datora datiem piekļūt, ar tiem strādāt un tos dublēt no viedtālruņa.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!