Foto: AP/Scanpix
Interneta izdevums "TechCrunch", atsaucoties uz "Global Web Index" apkopoto statistiku, 21. janvārī publicējis sarakstu ar visstraujāk augošajiem sociālajiem tīkliem, un par tādu kļuvis foto serviss "Instragram".

2013. gada otrajā pusē "Instagram" lietotāju skaits pieaudzis par 23 procentiem, un tas ir vislabākais rādītājs no visā pasaulē lietotiem interneta resursiem. (Interesanti, ka gadu iepriekš šis jaunais resurss vispār nebija sarakstā.)

Otrajā vietā iekļuvis "Reddit", kuru saraksta veidotāji pieskaitījuši "sociālajām platformām" - šī resursa auditorija attiecīgajā laika posmā palielinājusies par 13 procentiem.

Pārējie sociālie tīkli uzrādījuši salīdzinoši nelielu lietotāju skaita pieaugumu: "Pinterest" un "Quora" paplašinājies par sešiem procentiem, bet "Twitter" - tikai par diviem procentiem.

Savukārt lietotāju skaits kritumu piedzīvojuši tādi pazīstami interneta resursi kā "YouTube", "Facebook", kā arī lielākie Krievijas sociālie tīkli "ВКонтакте" un "Одноклассники" - katrs no tiem vidēji par trim procentiem.

Vislielākais kritums reģistrēts "MySpace" - šo resursu aizvadītā gada pēdējos sešos mēnešos pametuši 12 procenti aktīvo lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!