Foto: Publicitātes attēli

Tirdzniecībā Latvijā nonācis "Nokia 808 PureView" viedtālrunis ar 41 megapikseļa kameru, portālu "Delfi" informēja markas oficiālais pārstāvis Latvijā.

"Nokia 808 PureView" aprīkots ar labāko tālruņa fotokameru – tam ir "Carl Zeiss" objektīvs, 41 megapikseļa sensors un jaunā "Nokia PureView" tehnoloģija, kas arī tuvāko gadu laikā "Nokia" produktos nodrošinās augstākās klases fotogrāfiju uzņemšanas funkcijas un iespējas. Šo tehnoloģiju kombinācija nodrošina detalizētu attēlu uzņemšanu, lielisku kameras darbību zema apgaismojuma apstākļos un iespēju saglabāt attēlus kompaktos izmēros, lai dalītos ar tiem sociālajos tīklos, MMS vai pārsūtītu ar e-pasta starpniecību. Tas atbalsta arī "Full HD" (1080p) izšķirtspējas video uzņemšanu un atskaņošanu, kā arī skaņas ierakstīšanu.

Kopš "Nokia PureView" prezetnēšanas šāgada februārī tas ir saņēmis vairākus apbalvojumus, tostarp arī "Best Mobile Device" titulu "Mobile World Congress 2012" kongresā, kā arī "Best Imaging Innovation" apbalvojumu no TIPA.

"Nokia 808 PureView" aptuvenā nesubsidētā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 425 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!