T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Romantiskas vakariņas
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Karamelizēti rabarberi dziedātājas Kato gaumē
Raimonda Zommera laša fileja ar Indijas garšu
Basku siera kūka, kas jācep vien 15 minūtes
Viegli marinēta forele ar sparģeļiem Raimonda Zommera gaumē
Plānās rudzu pankūkas ar siļķes virskārtiņu Dakteru klaunu komandas kapteines gaumē
Salāti ar bekonu, garnelēm un olu
Dārzeņu tarte ar sparģeļiem un spinātiem
Fritata ar kraukšķīgiem salātiem Kristīnes Virsnītes gaumē
Lorēnas kišs – pīrāgs ar krēmīgu olu un siera pildījumu
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
Sāļie 'Supernovas' supersierīgie groziņi Jāņa Pētersona izpildījumā
Karstie suši 'mafini' ar tīģergarneļu pildījumu
(1)
Plānās garoziņas ašā pica
Tradicionālais spāņu ēdiens – paelja ar tīģergarnelēm un čorizo desu
Mīdiju zupa ar tomātiem un spinātiem
Cepumu mājiņas ar biezpiena krēmu
Bērnībā nīstais, tagad mīlētais – vinegrets
Kartupeļu-dārzeņu kroketes jeb ko iesākt ar pāri palikušiem vārītiem tupeņiem
Aminatas ābolu pīrāgs
Kažoks bez siļķes jeb kūpinātas vistas salāti
Populārākā ziemas recepte Nīderlandē: šķelto zirņu sautējums
Neskādēs diētai! Veselīgie vistas un čili mērces vrapi
Spageti ar vistas fileju, papriku, spinātiem un šampinjoniem
1
2
3
4
...
26
1. lapa no 26