T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Cepeškrāsns
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
Visi ceļi ved uz cepeškrāsni – ko gatavot, ja kartupeļi apnikuši?
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Krāsnī cepti makaroni ar bekonu
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Pavisam vienkāršais ābolu biskvītrausis
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Hačapuri – pīrāgs ar siera pildījumu
Biezpiena tarte ar āboliem
Ābolu drumstalmaize ar mandelēm
Brokastu pīrāgs ar zaļo pesto un krāsainiem ķiršu tomātiņiem
Veselīgie riekstu un dateļu batoniņi bez cukura
Bezē torte ar saldajiem ķiršiem un aprikozēm
Maltās gaļas un griķu bumbiņas ar ziedkāpostu
Jāņu siera kēksiņi
Karamelizēti rabarberi dziedātājas Kato gaumē
Maltās gaļas veltnīšu turku māsīcas – Izmiras koftas
(1)
Mājas 'Cielaviņa' Latvijas svētku dienai
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
Dārzeņu tarte ar sparģeļiem un spinātiem
Tomātos ceptas olas franču gaumē
Lorēnas kišs – pīrāgs ar krēmīgu olu un siera pildījumu
Raimonda Zommera tortilju pīrāgs ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem
Ķirbju kēkss ar valriekstiem un mandelēm
Ābolu kēkss ar valriekstiem
Kartupeļu sacepums ar tomātiem un sieru
1
2
3
4
...
46
1. lapa no 46