T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pannā cepts ēdiens
Plāno pankūku un siera rullīši
Vistu mādziņu mērce
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Vistas gaļas bumbiņas siera mērcē
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Boršča kotletes
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Kartupeļu plācenīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru
Gardās kabaču un burkānu omletītes
Čurkstinām karbonādi: septiņas iesācēju kļūdas, ko labāk nepieļaut
Video: BMX braucējs Kristens Krīgers krāj spēkus olimpiskajām spēlēm ar pastu saldskābā vistas mērcē
Karamelizēti rabarberi dziedātājas Kato gaumē
Maltās gaļas veltnīšu turku māsīcas – Izmiras koftas
(1)
Kā pareizi cept pelmeņus, lai tie būtu sulīgi un ar kraukšķīgu garoziņu
Recepte: Anta Aizupe balti klātā galdā ceļ karbonādi ar fritētu kartupeļu cepurīti
Kā izcept ideālu omleti? Šefpavāra Māra Jansona ieteikumi
Avokado un olu salāti ar tītara filejas strēmelītēm
Pavasarīgie jauno kartupeļu salāti ar dārzeņiem un fetas sieru
Omlete franču stilā
Ātrie kukurūzas plācenīši tikai no piecām sastāvdaļām
Japānas garša: spageti 'Napolitan', kas liks itāļiem saraukt uzacis
Māras Slejas bukstiņputra valsts svētku galdam
Spinātu pankūku torte ar avokado krēmu un lasi
Meksikas garša: Kesadiljas ar vistu un avokado mērci
Plānās pankūkas ar karamelizētiem āboliem
Plakanmaize ar gaļas bumbiņām Riharda Bukarta mammai
Ceptas reņģes želejā
1
2
3
4
...
28
1. lapa no 28