T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Tvaicēšana
Aija Andrejeva gatavo paštaisītu pastu ar brokoļiem
Vakariņās griķi: kā gatavot, lai rezultāts nebūtu ķepīga, brūna masa?
Vistas un puķkāpostu suflē ar kresēm
Rāceni vai kāli? Abus!
Puķkāpostu gardās vasaras mandalas – no brokastīm līdz vakariņām
Pašgatavots olu liķieris Lieldienām
Rīsi ar dārzeņiem eksotiskā zaļā karija mērcē
Sulīgās tītara un kāpostu kotletes tievētājiem
Vistas filejas 'suši' jeb veselīgi kāpostu rullīši
Tvaicēti dārzeņi ar sātīgu siera mērci
Ātras un veselīgas vienas pannas vakariņas: rīsi ar gaļas-dārzeņu bumbiņām
Frikadeļu zupa ar redīsiem un lociņiem
Veselīgākām maltītēm: kā pareizi tvaicēt pavasara dārzeņus
Tvaicētas biezpiena bumbiņas
Šarlote ar olu krēmu un plūmēm
Kā pagatavot tvaicētus dārzeņus, ja nav tvaicēšanai paredzēta katliņa
Olu krēma deserts ar zemenēm
(2)
Saldo kartupeļu un pupu plācenīši
(2)
Tvaicēta vistas krūtiņa ar sparģeļiem, pavasara spinātiem un kaņepju eļļu
Tvaicēta bute ar augļu kuskusu
Tvaicēts apelsīnu pudiņš ar marmelādes mērci
Biešu salāti korejiešu gaumē
Augļiem bagātais Ziemassvētku pudiņš
Bagātīgais Ziemassvētku pudiņš
(1)
Septiņi padomi veselīgu maltīšu gatavošanai ar tvaiku
Tvaicēta zivs sojas un citronu marinādē
Ābolu un saldā krējuma zefīra deserts
Tvaicēta rabarberu sula
Grūbu - kartupeļu biezputra
1
1. lapa no 1