Pk, 13. decembris
Lūcija, Veldze
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Krievu nacionālā virtuve
Krievu ābolkūka jeb pelmeņu pīrāgs
Bagetē pildīta 'Siļķe kažokā'
Video: Kā pareizi gatavot makaronus flotes gaumē
Pelmeņi ar kartupeļu, siera un saulē kaltētu tomātu pildījumu
Romantiskā siļķe 'kažokā'
Vinegrets ar svaigiem gurķiem no 1955. gada pavārgrāmatas
Foto recepte: 'superslinkie' kāpostu tīteņi
Uz ugunskura vārīta soļanka ar četru veidu gaļām
Pannā cepti kefīra mīklas plācenīši ar maltās gaļas pildījumu
Ideāli rullējamā pelmeņu mīkla
Sātīga veģetārā soļanka ar sēnēm un pupiņām
Foto recepte: kā soli pa solim pagatavot klasisku rasolu bez liekām sastāvdaļām
(2)
Soli pa solim: kā pagatavot uhu – krievu virtuves leģendāro zivju zupu
(5)
Vareņiki ar sulīgu ķiršu pildījumu
Pannā cepti kartupeļu mīklas pīrādziņi ar sēnēm
Sarkano kāpostu tīteņi ar malto gaļu un burkāniem
Gardais vistas stroganovs ar sinepēm un sālītiem gurķiem
Tomātu sezonas ātrā soļanka
Kreptīgā laivotāju soļanka
Kuličs
Rasols ar trīs veidu gaļu un paipalu olu majonēzi
Plānās pankūkas ar sieru un zaļumiem
Vienkāršās zivju kotletes
Ātrā soļanka ar kāpostiem un desiņām
(1)
Ātrie 'flotes' makaroni ar malto gaļu
Ātrie biezpiena plācenīši jeb 'sirņiki'
(3)
Greznās mežģīņraksta brīvdienu pankūkas
Griķu kotletes ar sēnēm
Fiksie kefīra mīklas plācenīši ar sīpollokiem
(2)
Gardās kāpostu kotletes
1
2
1. lapa no 2