T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Plāno pankūku un siera rullīši
Recepte svētkiem: cūkas cepetis ābolu sidra un medus glazūrā
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Vakariņas pa lēto: Madara Biedriņa gatavo vienas frikadeles zupu
Krāsnī cepts ķirbis ar fetas sieru un valriekstiem
Krāsnī cepti makaroni ar bekonu
Vistu mādziņu mērce
Soli pa solim: klasiskie kāpostu tīteņi Latgales omes gaumē
(1)
Kārtainās mīklas pīrāgs ar āboliem, medu un brī sieru
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: latviski dziedošais japānis Masaki Nakagava šmorē slinkos kāpostu tīteņus
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Vakariņas pa lēto: olimpietes Līnas Mūzes-Sirmās ķirbja krēmzupa
Pavisam vienkāršais ābolu biskvītrausis
Recepte: dabas bērns Sibilla Bille gatavo sutinātu vistu ar rudens veltēm
Pannā sutināti cūku vaigi
Dārzeņu ragū
Vistas gaļas bumbiņas siera mērcē
Ābolu pončiki
Video: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru
Boršča kotletes
Cepeškrāsnī cepta forele ar tomātiem
Maltās gaļas mērce ar sēņu piešprici
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Vienkāršais sojšļiks majonēzes marinādē
Ašā cīsiņzupa ar rīsiem un puķkāpostiem
Ābolu gredzeni pankūku mīklā ar cukuru un kanēli
Hačapuri – pīrāgs ar siera pildījumu
Ceptu sēņu zupa ar pērļu grūbām
Kartupeļu plācenīši ar saulē kaltētiem tomātiem un sieru
1
2
3
4
...
60
1. lapa no 60