T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sarkanvīns
Pannā sutināti cūku vaigi
"Bija jāsāk domāt, kur pats dabūsi kapeiku" – "Mazburku" Gunta par vīnu, saimniecību un arī aitām
Foto: 500 izslāpuši ļaudis dodas līksmā vīna dzeršanas pārgājienā
(2)
Šefpavāra Raimonda Zommera pirmssvētku recepte: 'Osso Buco' ar kartupeļu biezeni
Vīna mērcē un dārzeņos sautēta liellopa gaļa – ātrāk un vienkāršāk, nekā izklausās
Nekad nedzer sarkanvīnu pie zivs un nemazgā sēnes! Izplatīti mīti, kurus patiesībā vari ignorēt
Recepte no grāmatas: gadsimtiem senais 'Karstais bīskaps'
Sarkanvīna želeja ar krēmu
Izaicinājums virtuvē – vērša astes sautējums jeb 'rabo de toro'
Shepard's pie (gana pīrāgs) – britu klasika
Jāņogu un upeņu mērce gaļas ēdieniem
Cūkgaļas fileja ķiršu mērcē
Piecas kļūdas, ko pieļaujam ar vīnu
Mednieku gulašzupa
Ievads vīnu pasaulē: lielveikalā pirkts un vienkāršs nenozīmē slikts
Melnais burgers ar plucinātu liellopa gaļu
Sātīgs liellopa gaļas sautējums ar žāvētām plūmēm un ciedru riekstiem
Brieža gaļas un spinātu sautējums ar kārtainās mīklas 'cepurīti'
Veģetārā lazanja ar baklažāniem
Sarkano kāpostu tīteņi ar malto gaļu un burkāniem
Sildošais liellopa gaļas sautējums ar rudens dārzeņiem
Brieža gaļas sautējums sarkanvīnā
(1)
Aromātisks liellopa sautējums ar siera 'Džiugas' klimpām
Fežuada – sātīgs pupiņu sacepums ar desiņām
10 sastāvdaļas, kas marinēto gaļu padarīs maigāku
Sautēts trusis ar dārzeņiem
Maigais truša gaļas un dārzeņu sautējums
Ragū portugāļu gaumē
Vīns ar drošu piegādi – izgudrotas vīna pudeles, kas ietilpst pastkastītēs
(1)
Žāvētu augļu, bumbieru un sarkanvīna tarte svētkiem
1
2
3
4
5
1. lapa no 5