T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sezama eļļa
Kādēļ pārtikas eļļu nav ieteicams pārliet stikla karafē?
Laura Grēviņa gatavo vokpannā ceptus rīsus ar dārzeņiem
'Yangbaechu-ssambap'. Kāpostu sainīši ar rīsiem
Spicie ziedkāposti
Mājās gatavoti pelmeņi ar pildījumu japāņu gaumē
Krāsnī cepta foreles fileja ar dārzeņiem
Krabju salāti Ulda gaumē
Liellopa gaļa ar brokoļiem vokpannā
Cūku pupu salāti ar dārzeņiem un sezama sēklām
Vistas, dārzeņu un rīsu rullīši ar zemesriekstu mērci
Kūpinātas vistas salāti ar mango un riekstiem
Rudenīgie riekstu ķirbja salāti
Pasta ar pikantu zemesriekstu sviesta mērci un taukšķētiem turku zirņiem
Zibenīgi pagatavojama ballīšu uzkoda – humuss: trīs vienkāršas receptes izmēģināšanai
Japāņu rāmen zupa
(2)
Cepta prosa austrumu gaumē – ar olām, burkāniem un zirnīšiem
Laša filejas pikantā marinādē ar sezama sēkliņām
Kas ir tahini un kā to izmantot ēdiena gatavošanā
Lielais eļļu un taukvielu špikeris: kā izmantot un kur uzglabāt
Cūkas ribiņas ar pikantu mērci
Romiešu salāti ar rīsu nūdelēm un vistas gaļu
(6)
Grilēts lasis terijaki marinādē
Virtuves pamati: piemērotākās eļļas cepšanai, mērcēm un mīklām
Zaļajā tējā cepts lasis no Džeimija Olivera veselīgo recepšu krājumiem
Jasmīnu rīsu un garneļu voks taizemiešu gaumē
Sēkliņu, riekstu un augu eļļas – kuras no visām vērts izmantot ikdienas gatavošanā?
Pīles salāti ar sulīgo mango un granātāboliem
Zaļajā tējā grauzdēts lasis
Vokpannā gatavotas olu nūdeles ar liellopa gaļu un koriandru
Cūku pupu un zaļo zirnīšu mērce svaigu dārzeņu uzkodām
1
2
1. lapa no 2