T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Sviests
"Tautumeitas" gatavo valsts svētku ziedkāposta steiku
Kur pazudis sviests? Atsevišķos veikalos plaukti kā izslaucīti
(18)
Sulīgs ābolu kēkss ar kanēļa drumstalām
Cepts lasis saldkrējuma mērcē ar šampinjoniem
Vakariņas pa lēto: Lelde Dreimane gatavo vistas šķiņķīšus teātra draugiem
Biedējošā Halovīnu tārpu kūka bez cepšanas
Annas Pannas recepte Halovīna galdam: spocīgais šokolādes krēms
Recepte: “Ralfs gatavo” sezonas atklāšanas šokolādes braunijs
Ābolu krambls ar auzu pārslu drumstalām
Hačapuri – pīrāgs ar siera pildījumu
Ceptu sēņu zupa ar pērļu grūbām
Biezpiena tarte ar āboliem
Video: Intars Rešetins-Pētersons gatavo kartupeļu pankūku ar gī sviestu
Ābolu drumstalmaize ar mandelēm
Gardā vasaras zupa ar cukīni
Drumstalkūka ar rabarberiem un zemenēm
Karamelizēti rabarberi dziedātājas Kato gaumē
Mājas 'Cielaviņa' Latvijas svētku dienai
Plānās rudzu pankūkas ar siļķes virskārtiņu Dakteru klaunu komandas kapteines gaumē
Pildītas olas ar ikriem un grauzdētu maizi
Dārzeņu tarte ar sparģeļiem un spinātiem
Omlete franču stilā
Lorēnas kišs – pīrāgs ar krēmīgu olu un siera pildījumu
Mīdiju zupa ar tomātiem un spinātiem
Intars Busulis iesaka: saldā šokolādes desa ar cepumiem un medu
(5)
Kartupeļu-dārzeņu kroketes jeb ko iesākt ar pāri palikušiem vārītiem tupeņiem
Aminatas ābolu pīrāgs
Desiņas ar sautētiem kāpostiem Daira Bertāna gaumē
Siera cepumi ar ķimenēm vafeļpannā
Japānas garša: spageti 'Napolitan', kas liks itāļiem saraukt uzacis
1
2
3
4
...
44
1. lapa no 44