T, 4. decembris
Baiba, Barbara, Barba
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Ķirbju sēklas
Greb ķirbi ilgtspējīgi! Ko iesākt ar lielo ogu pēc svētkiem?
Veselīgie riekstu un dateļu batoniņi bez cukura
Mājās gatavots auzu pārslu un sēklu muslis ar Brazīlijas riekstiem
Žiglie kuskusa salāti ar bietēm, fetas sieru un sēkliņām
Mājās ceptā saldskābmaize ar starptautisku slavu
Ātri pagatavojami siltie salāti ar riekstu ķirbi
Pirmā sezonas ķirbju zupa
Mājās cepta sēklu maize
Svaigie un spirdzinošie salāti ar arbūzu
Ķirbju sēkliņas ēdienos
Mīksti auzu pārslu cepumi ar ķirbju sēklām
Nemaize jeb maize bez miltiem
Figūrai draudzīgais aknu un ķirbju suflē
Bagātīgie brokastu cepumi ar sēklām
Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju
Biezpiena mīklas maizītes ar sēkliņām
Ķirbju un burkānu salāti ar āboliem
Kraukšķīgais muslis ar riekstiem un žāvētiem augļiem
Svaigie salāti ar redīsiem, paipalu olām un dīgstiem
Pavasara salāti ar kvinoju, fetas sieru, redīsiem un to dīgstiem
Lapu salāti ar lasi, avokado un ķirbju sēkliņām
Rudenīgie ķirbju un auzu pārslu cepumi
(1)
Kā garšvielās apgrauzdēt izgrebtā ķirbja sēklas
(1)
Zaļo griķu, sarkano biešu un Holandes siera salāti
Sēkliņu, riekstu un augu eļļas – kuras no visām vērts izmantot ikdienas gatavošanā?
Ķirbju, burkānu un lēcu krēmzupa
Ja gaļa apnikusi – ar kādiem produktiem to aizvietot maltītēs?
Veselīgs žāvētu augļu un riekstu muslis brokastīm
Ķirbju un burkānu krēmzupa maizes kukulītī
(1)
Tomātu krēmzupa
1
2
1. lapa no 2