C, 12. decembris
Otīlija, Iveta
Kontakti
Reklāma
Ziņas
Bizness
Life
Sports
Kultūra
Auto
Tasty
Delfi TV
Delfi
Jaunākais
Abonē
Podkāsti
Vegānisms
Vērā ņemami iemesli, kāpēc "maģiskās" sociālo tīklu diētas ilgtermiņā nestrādā
"Burzma" izsludina sarunu un ēdienu festivālu "Liels & vegāns"
Foto: Sabiedrībā zināmas personas iepazīst fleksitārismu
Šajā nedēļas nogalē gardēži tiksies vegānu svētkos Āgenskalna tirgū
Kukaiņi un kāpuri uz šķīvjiem. Vai spēsim pieņemt un ar gardu muti tos notiesāt?
Šeila turpmāk būs tikai vegāne
(5)
Kolorītā Šeila pēc astoņu gadu fanātisma atmetusi svaigēšanu
(5)
Prieks skaidrā prātā, sēņu mānija un citas tendences pārtikas tirgū
Augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā
Neapēst zemeslodi un neskūt kājas – janvāra lielākie izaicinājumi
Grūtību dēļ durvis aizver Rīgas centra vegānu citadele 'Mazā Terapija'
(24)
Bēdīgi slavenā Sarma Melngailis atkal mēģina atvērt restorānu Ņujorkā
Mīklainos apstākļos mirusi ekstrēma vegānisma influencere no Krievijas
Vecāku zaudējums liek aizdomāties. Markus Riva par vegānismu un sekošanu līdzi savai veselībai
Alternatīva tradicionālajam svētku galdam – vegāniskie Jāņu ēdieni
Aicina balsot par labākajiem jaunajiem vegāniskajiem produktiem Latvijā
Gaļas ēdāju ābece: cik daudz drīkst ēst un kura uzskatāma par veselīgāko
Neapēst zemeslodi? Kā plānot uzturu veģetāriešiem un vegāniem
Rīgas slavenākā vegāne pēc laulības kraha iziet sabiedrībā ar jaunu puisi
Latviešu un lietuviešu uzņēmējas rada augu izcelsmes vistu stilbiņus
Influencere Alise Mičule skaidro, kāpēc aizgāja no vīra
Par šķiršanos paziņo Rīgas slavenākais vegānu pāris
Garšo kā gaļa, bet nav gaļa. Iepazīstieties: seitans
Hotdogs vegānam: kā vegānisms mainījis ēdināšanas biznesu
Cepto dārzeņu plate – katra kumosa vērta
Afēriste Sarma Melngailis kļuvusi par 'Netflix' zvaigzni
(2)
Bio-fio* manifests: negaidiet no bumbieres ābolus, bet no bioloģiskā – veselīgumu!
(4)
Sākusies pieteikšanās janvāra izaicinājumam 'Neapēd zemeslodi'
Pieaug vegāniskā bekona tirdzniecības apjomi
(158)
Kāpēc imitēt vistu stilbiņus un gaļas cepeti? Saruna ar grāmatas 'Vegāns virtuvē' autori
1
2
3
1. lapa no 3