Foto: Publicitātes attēls

26. maijā, pulksten 18.00 tiek organizēts vebinārs “Mediju jomas tehnoloģiju tendences”. Kā tehnoloģijas maina un mainīs mediju vidi nākotnē? Kādas iespējas mediju satura sagatavošanā un izplatīšanā sniedz 5G, VR (virtuālās realitātes) un mākslīgā intelekta tehnoloģijas? Kā šīs tehnoloģijas mainīs mediju satura patērētāju pieredzi? Pievienojieties vebinārām, lai kopā ar LMT, "Tildes", "Vividly" un "Hungry Scout" pārstāvjiem diskutētu par šiem jautājumiem. Šis vebinārs tiek organizēts tiešsaistes hakatona "MediaHack 2021" ietvaros, lai izglītotu un iedvesmotu jebkuru, kurš interesējas par tehnoloģijām un medijiem. Pasākumu varēs vērot DELFI tiešraidē un "Facebook live": https://www.facebook.com/events/472851923987468

No šī gada 3. līdz 6. jūnijam Latvijā notiks tiešsaistes hakatons, kas veltīts mediju jomas izaicinājumiem. Pasākumā aicināti piedalīties studenti, dizaineri, programmētāji un topošie uzņēmēji, kā arī mediju jomas pārstāvji. Komandām būs iespēja saņemt pieredzējušu mentoru un ekspertu atbalstu, lai izstrādātu risinājumus, kas uzlabos vai pat mainīs veidus, kā tiek radīts un patērēts mediju saturs. Labākajām komandām būs iespēja cīnīties par 3000 eiro balvu fondu, lai attīstītu ideju pēc hakatona.

Dalība "MediaHack 2021" tiešsaistes hakatonā ir bez maksas, un līdz 2. jūnijam pasākumam var reģistrēties ikviens gan ar savu ideju vai bez tās. Pieteikties var jau iepriekš izveidotas komandas, savukārt tiem, kas pieteiksies individuāli, būs iespēja veidot jaunu komandu vai pievienoties citai idejai. Reģistrācija: https://mediahack.co

Pasākuma sadarbības partneri ir Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, RTU Dizaina fabrika, biedrība "WindHackers", DELFI, "Tilde", LSM.lv, "Latvijas Radio 5", "Latvijas Televīzija", mediju grupa "Latvijas Mediji", "Ghetto Games", "Vividly", LMT, "Hungry Scout", "LatBAN", "Baltic Sandbox".

Tiešsaistes hakatonu organizē biedrība "WindHackers", kuras mērķis ir veicināt inovatīvu un tehnoloģijās balstītu ideju veidošanos jauniešu vidē, kā arī apvienot cilvēkus no dažādām nozarēm un sfērām, veicinot starpdisciplināro sadarbību un jaunu uzņēmumu izveidi.

Papildu informācija medijiem:

Kārlis Skuja | "WindHackers" | Mob.: + 371 29 345 995
Mājas lapa: https://mediahack.co | https://windhackers.com

E-pasts: karlis@windhackers.com

MediaKit: https://drive.google.com/drive/folders/1ts5w5B5y_5de_SgcieOk1TSibv46iUfj?usp=sharing

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!