Foto: Publicitātes foto
Mēs esam pārliecināti, ka visam jaunajam un vērtīgajam pamatā ir vīzija un spēja laikus pamanīt tendences, izmantotu tās savā labā.

Tāpēc iedvesmas forumā atzīmēsim vides pakalpojumu uzņēmuma "Clean R" zīmola atjaunošanu, iepazīsimies ar jaunāko grupas uzņēmumu "Vizii", kā arī uzklausīsim starptautisko un pašmāju vadošo ekspertu iedvesmas stāstus par uzņēmējdarbības vides attīstības tendencēm.

Pasākumā piedalīsies:

  • Linda Rirdance, "Clean R" valdes locekle ar stāstu par uzņēmuma jauno attīstības posmu;
  • Jānis Uzulnieks, "Vizii" valdes priekšsēdētājs ar stāstu par jauno uzņēmumu;
  • Ēriks Smets (Erick Smet), pasaulē vadošā tendenču konsultanta "TrendWatching" eksperts ar stāstu "Conscious Consumerism: New Frontiers";
  • Neils Balgalis, pilsētplānošanas eksperts, vadošā Latvijas pilsētplānošanas uzņēmuma SIA "Grupa93" vadītājs ar stāstu par to, kā mainās cilvēku pieprasījums pēc dzīves, darba un izklaides telpas;
  • Uldis Zariņš, izglītības jaunuzņēmuma "Anatomy Next" valdes priekšsēdētājs ar pieredzes un izaugsmes stāstu.

Iedvesmas forumu vadīs Valdis Melderis.

Skatieties "Clean R" un "Vizii" "Iedvesmas forums: cilvēks, vide, pakalpojumi – šodien un nākamajā desmitgadē" trešdien, 8. septembrī pulksten 14.00!

Ja jums nav iespēju sekot iedvesmas forumam tiešsaistē, tā ieraksts būs pieejams "Clean R" "Facebook" profilā video sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!