Foto: Publicitātes attēls
Darbā mēs pavadām ļoti lielu daļu savas dzīves, tāpēc ir īpaši svarīgi, lai mēs tur justos labi, un darbs mums dotu ne tikai materiālo, bet arī garīgo pienesumu. Lai izprastu, cik liela nozīme darbavietās ir emocionālajai labklājībai, un ko par to domā gan darba devēji, gan darba ņēmēji, sociālais projekts "Parunāsim?" un uzņēmums "Rimi" otrdien, 13. oktobrī, pulksten 16.00 organizēja speciālistu diskusiju "Kā rūpēties par darbinieku emocionālo labklājību?", ko ikvienam interesentam bija iespēja vērot tiešraidē.

Kāpēc darbinieku emocionālā labklājība ir nozīmīga? Kā rūpēties par savu darbinieku emocionālo veselību un labklājību lielos uzņēmumos? Kā būt sociāli atbildīgam un vienlaikus rūpēties par saviem darbiniekiem? Kopā ar dažādu nozaru ekspertiem un speciālistiem tika meklētas atbildes uz visiem šiem jautājumiem. Diskusijā piedalījās ne tikai speciālisti, bet arī darba ņēmēji un darba devēji, lai apskatītu tēmu no abām pusēm.
Diskusijā piedalijās:

  • Gundega Kirilka, SIA "Rimi Latvia" personāla vadītāja;
  • Sigita Pildava, transformācijas trenere;
  • Inga Muižniece, SIA "Sonido" īpašniece;
  • Alvis Osmanis, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes vadītājs un neatliekamās medicīnas ārsta palīgs;
  • Inita Avotiņa, Valsts meža dienesta personāldaļas vadītāja.


Diskusiju iespējams apskatīt ziņu portālā "DELFI" un "Sonido" "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!