Foto: Publicitātes foto
Drīzumā publiskajai apspriešanai tiks nodots lokālplānojums Latvijā lielākajai industriālajai teritorijai, kas noteiks Liepājas pilsētas nozīmīgas (vairāk nekā 120 ha) daļas – rūpnieciskās zonas – nākotni. Latvija ir ceļā uz atbildīgāku un zaļāku ražošanu, tostarp arī Liepājas attīstības plāns paredz šo līdz šim slēgto teritoriju atvērt iedzīvotājiem un attīstīt zaļu un mūsdienīgu industriālo parku. Kā Liepājas industriālā parka attīstības iecere saskan ar kopējo Latvijas tautsaimniecības, Eiropas Savienības zaļā kursa un ilgtspējas perspektīvu?

Liepājas valstspilsētas pašvaldība un Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (LSEZ) pārvalde aicina trešdien, 20. oktobrī, no pulksten 13.00 līdz 16.00 piedalīties forumā un diskusijā, kas būs skatāma tiešraidē DELFI, LETA, kā arī @Liepajalv un @LiepajasSEZ "Facebook" kontā.

Diskusijā meklēsim atbildes uz jautājumiem:

● 🇱🇻 Kādi ir Latvijas un Liepājas ieguvumi no zaļa un mūsdienīga industriālā parka izveides?

● 🇪🇺 Kā industriālā parka attīstības iecere saskan ar kopējo Latvijas tautsaimniecības, Eiropas Savienības zaļā kursa un ilgtspējas perspektīvu?

● 🌎 Kā industriālā parka attīstība Liepājā var veicināt Latvijas globālo konkurētspēju?

● ☘️ Kādai jābūt nākotnes ražošanai Latvijā?

Programmā

Foruma un diskusijas vadītājs — Neils Balgalis, pilsētplānošanas eksperts


Uz tikšanos trešdien, 20. oktobrī, plkst. 13.00! Aicinām atzīmēt savā kalendārā jau tagad!

❓ Uzdod interesējošos jautājumus diskusijas dalībniekiem Liepājas pilsētas "Facebook" konta @Liepajalv un @LiepajasSEZ komentāru sadaļā!

Pēc tiešraides "Facebook" būs pieejams foruma ieraksts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!