Foto: Publicitātes foto
"Emociju pārvaldīšana – kā kļūt par savu emociju diriģentu?"

Saruna ar ārstu psihoterapeitu Artūru Miksonu par emocionāla līdzsvara attīstīšanu un nostiprināšanu. Sarunu vadīs žurnāliste Sandra Kropa.

Pandēmija ietekmē mūsu emocionālo stāvokli, veicinot spēcīgas un bieži vien nepatīkamas emocionālās reakcijas. Tāpēc kopā ar ekspertu runāsim par efektīvām emocionālās spriedzes regulēšanas metodēm.

⚠️ Nav "pareizu" un "nepareizu" emociju. Katra sajūta ir normāla un ir jāiemācās ar tām sadzīvot.

⚠️ Kā kļūt par savu emociju diriģentu, mazinot dusmas, trauksmi un neapmierinātības sajūtas pašreizējos krīzes apstākļos?

⚠️ Kā palīdzēt sev un tuvajiem saprast emocijas un "ekoloģiski" tās izpaust?

Saruna norisināsies tiešraidē un skatītājiem būs iespēja uzdot savu jautājumu speciālistam.

❓ Uzdod interesējošos jautājumus diskusijas ekspertam "Olainfarm" Facebook lapas komentāru sadaļā.

Par Dr. Artūru Miksonu:

Dr. med, sertificēts ārsts psihoterapeits. Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas katedras docētājs.

Par Olainfarm Mentālās veselības sarunu sērijām:

Olainfarm Mentālās veselības sarunas ir tiešsaistes pasākumi, kuru laikā Latvijā zināmi eksperti atklāti runā par dažādiem mentālās veselības aspektiem, sniedz atbildes un praktiskus padomus par emocionālās labsajūtas veicināšanu, kas ir īpaši aktuāli pandēmijas un noteikto ierobežojumu apstākļos.

Olainfarm grupas misija ir cilvēku veselības un dzīves kvalitātes uzlabošana, tāpēc uzņēmums iesaistās dialogā par mentālo veselību un citām aktuālām veselības tēmām sabiedrībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!