Foto: Publicitātes foto
"SEB" Izaugsmes programmas lekciju 20. aprīlī vadīs "Printify" produktu vadītāja Lota Plezere. Dzirdēsiet gan par produktu vadību un tās sastāvdaļām, gan būs padziļināts ieskats produktu vadības svarīgākajos procesos (izpēte un atklāšana, ideju fāze un koncepts, risinājuma dizains, izstrāde un testēšana, piegāde un rezultātu mērīšana), tajā skaitā tiks pārrunātas dažādas praktiski pielietojamas metodoloģijas un to piemēri.

Rezultātā iegūsiet zināšanas par produktu vadības procesu dažādām tehnikām, lai veiksmīgāk varētu modelēt produktu idejas, izstrādi un realizāciju.

Lekcijā Lota sniegs atbildes uz vairākiem jautājumiem.

  • Kas ir produkta vīzija un stratēģija?
  • Kādi ir produkta izstrādes etapi?
  • Kā uzstādīt izmērāmus mērķus un kādas metrikas izmantot?
  • Kādas metodoloģijas un rīkus izmantot ikdienas produktu vadībā?

Pievienojieties tiešraidei 20. aprīlī plkst. 10.00 un uzdodiet savus jautājumus lektorei.

Par lektori: Lota Plezere ir produktu vadītāja uzņēmumā "Printify". Iepriekš darbojusies dažādos jaunuzņēmumos un korporācijās, strādājot finanšu, tehnoloģiju un telekomunikāciju sfērās, piemēram "BuildIt", "Wise" (ex-"TransferWise"), "Nortal", "Mobilly". Mentore "Riga Tech Girls" un "Le Wagon" apvienībās. Pašmācīta programmētāja, pasniegusi "front-end" mācības Rīgā un Berlīnē. Paralēli produktu vadībai daudz interesējas par dizainu, pieejamību un lietotāju pieredzi (UX).

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/lotaplezere/

Vairāk par citām lekcijām uzziniet Izaugsmes programmas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!