Foto: Publicitātes foto

Elektromobilitāte – tā vairs nav tikai nākotnes vīzija, bet šodienas realitāte. Elektroauto un uzlādes punktu skaits Latvijā strauji aug, un visas prognozes liecina, ka pieaugums turpināsies. Arī Eiropas Zaļā kursa politika vistiešākajā veidā stimulē elektromobilitātes attīstību un visas tajā iekļaujošās aktivitātes.

Arvien vairāk uzņēmēju ne tikai apsver iespēju elektrificēt savus autoparkus, bet arī sāk ierīkot uzlādes punktus, kas pieejami klientiem un darbiniekiem. Šogad arī "Elektrum" nodrošinās vairāk nekā 84 uzlādes pieslēgvietas visā Latvijā – stāvlaukumos pie tirdzniecības centriem, birojiem un izklaides vietām, tādējādi "Elektrum" kļūstot par lielāko komerciālo uzlādes tīklu ar daudzpusīgu pieredzi uzlādes infrastruktūras izveidē gan patstāvīgi, gan kopā ar sadarbības partneriem.

Elektroauto mūsu dzīvē ir ienācis uz palikšanu, tādēļ "Elektrum" Energoefektivitātes centrs aicina 10. novembrī pulksten 10.00 uz bezmaksas vebināru "Kā sagatavot uzņēmumu elektromobilitātei?", kurā tiks apskatīti jautājumi par autoparka elektrifikāciju, elektroenerģijas uzskaiti un dokumentāciju, kā arī apskatīti dažādi uzlādes risinājumi un sadarbības iespējas uzlādes jomā.

Tematika:

  • Vai un kā iespējams veicināt uzņēmuma autoparka elektrifikāciju?
  • Kas jāņem vērā uzņēmumam, plānojot autoparka elektrifikāciju – AS "Latvenergo" pieredze
  • Videi draudzīga sūtījumu piegāde – "DPD Latvija" pieredze
  • Elektromobiļi uzņēmumā – elektroenerģijas uzskaite un dokumentācija
  • Kā attīstās elektroauto uzlādes infrastruktūra?
  • "Mūkusalas Biznesa Centra" pieredze uzlādes punkta ierīkošanā
  • "Elektrum" elektrauto uzlādes piedāvājums biznesam

Vebinārā pieredzē dalīsies lektori no Latvijas Auto Asociācijas, Valsts ieņēmumu dienesta, "Mūkusalas Biznesa Centra", AS "Latvenergo" un DPD Latvija.

Iepazīsties ar vebināra programmu un reģistrējies pasākumam "Elektrum" mājaslapā.

Vebinārs tiks translēts tiešraidē "Elektrum" "Facebook" lapā un "YouTube" kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!