18. jūnijā ieplāno aizraujošu dienas sākumu, sekojot līdzi pieciem finālistiem – perspektīviem eksportējošiem uzņēmumiem –, kas sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Pasaules Uzņēmējdarbības kausa ("Entrepreneurship World Cup") Globālajā finālā!

Nacionālā fināla sākums: pulksten 10.00. Tiešraidi vēro "Swedbank" "Facebook" lapā un DELFI.TV. Latvijas nacionālā fināla uzvarētājs tālāk sacentīsies par iespēju aizstāvēt savu ideju globālajā finālā ar kopējo balvu fondu 1 miljons ASV dolāru.

Iepazīstinām ar pieciem Latvijas finālistiem

🌟 BATWATEX – ilgtspējīgas vegānās ādas ražotājs, kas izgatavo materiālu no kartupeļu un kaņepju šķiedras.

🌟 FINCHEKER – uzņēmums kas izstrādājis rīku, ar kura palīdzību uzņēmumi var pārbaudīt informāciju par esošajiem un potenciālajiem klientiem risku mazināšanai.

🌟 FRAVIA – kokapstrādes uzņēmums no Dagdas, kas ražo koka terases kempingiem, piedāvājot savu produkciju visam Eiropas tirgum.

🌟 HYMET.EU – uzņēmums, kas izstrādā kompozītmateriālu ražošanas tehnoloģiju jaudīgas elektrotehnikas dzesēšanai –– elektriskiem transportlīdzekļiem, datortehnikai un telekomunikācijām.

🌟 SWIMBE – ilgtspējīgu un personalizētu peldkostīmu ražotājs no Valmieras, kas ražošanas procesā izmanto unikālus audumus.

Pasaules Uzņēmējdarbības kausa Nacionālo finālu rīko "Swedbank" kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, "TechChill" un Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!